Om Bianca

Navnet mitt er Bianca Simonsen. Jeg er 42 år, gift med Espen Simonsen, og jeg har 2 tenåringsgutter på 16 år. Jeg har også hatt mange fosterbarn i over 8 år. Disse hjertebarna er nå voksne, men fortsatt en stor del av mitt og familiens liv. Vi er en resirkulert familie!

2016-07-03 19.12.16

Med verdens søteste hund Snuppa 

2016-07-07 21.16.32-9 Bianca&Espen juni2014 169296 (1)

Sammen med mannen min driver og eier jeg firmaet Gjør en forskjell AS.

Jeg er en ettertraktet kurs- og foredragsholder for landets høgskoler, ideelle organisasjoner, barnehager, skoler og private, så vel som statlige, bedrifter. Du finner mine foredrag og kurs her hos Athenas. Jeg har en bachelorgrad i barnevern og videreutdanning i veiledning og coaching. Min jobb består i hovedsak av å formidle, enten fra en scene, i en video eller pr tekst. Jeg er opptatt av å gi bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker inspirasjon, verktøy og kunnskap som gir mer livsglede og handlekraft i hverdagen.

Jeg ble hoppende glad og stolt da jeg vant prisen Årets nykommer som Confex delte ut i i fjor.

Vi er i overkant opptatt av at vi alle må ta vare på hverandre og parforholdet vårt. Derfor har vi hatt over 2000 par på våre kommunikasjonskurs. Vi holder disse kursene for blant annet for det åpne markedet, for Forsvaret, fosterhjem og organisasjoner.

Våre historier har  blitt kjent for det norske folk gjennom våre bestselgende bøker

«Sammen til verdens ende- En kjærlighetshistorie» som Espen skrev ferdig, da hans kone Tone døde av kreft bare 28 år gammel i 2008.

Jeg mistet mannen min i selvmord i 2006, og barna mine pappen sin. Jeg valgte virkelig å jobbe mentalt med meg selv for å komme tilbake til livet og leve, ikke bare overleve.

I 2009 fant jeg Espen på nettstedet Sukker.no uten å ane at han var enkemann. Vi ble et par, og gav sammen ut den bestselgende oppfølgeren som vi valgte å kalle «Etter verdens ende- en historie å velge livet» Bøkene har til sammen solgt i over 45.000 eksemplarer.

Vi tror på at åpenhet gir muligheter.

Bakgrunnen for å ville begynne å blogge er enkel!

Jeg ønsket et alternativ til de blogger som finnes i dag. Jeg ønsket meg en blogg for oss kvinner mellom 30-60 år som tok for seg temaer som.

  • Stolt kvinnekropp som viser levd liv
  • Interiør med mening
  • Inspirasjon til å bli enda bedre på relasjon og kommunikasjon
  • En blogg som tør å ta i de mer kleine temaene i livet
  • Et bedre valg både etisk, miljømessig når det kommer til mote, styling og interiør
  • Smarte tips og triks for innholdsrike hverdager
  • En blogg som er opptatt av egenomsorg og sunn egoisme
  • En blogg som kan løfte opp spennende og utfordrende temaer innen omsorgsfag

Jeg ble en del av United Influencers sitt team i august 2016.

Siden jeg ønsker å være heltinne i min egen historie og trives best i hverdagen, valgte jeg å kalle meg Hverdagsheltinne. Som i hovedsak handler om å være seg selv, hele seg på godt og vondt. Være stolt av seg selv, ta vare på seg selv og bety mye for andre.

Mitt mantra er

Unn deg selv det best...

Du kan gjerne like siden min Hverdagsheltinne på facebook

Fersk blogger klemmer fra

Bianca

De fine bildene er tatt av fotograf Hilde Brevig