Hva får 450 damer til å tilbringe en hel helg sammen?

Jeg tror det er sunn egoisme, et uttrykk for god egenomsorg. Valget om å tilbringe kvalitetstid sammen med dine nærmeste venninner. En gullkantet investering i en innholdsrik hverdag. Har du ikke vært der ville du bli forundret over mangfoldet.

Du møter damer i yogatøy, morgenkåper, paljettkjoler, turtøy, og bikini. De bærer på shoppingposer, smågodtposer, boksehansker, manualer, roser og stettglass.

Det eneste vi alle har til felles er smilepuls, lave skuldre og mentalt solskinn.

Womens Weekend 2018 er i gang! Noe å se frem til, noe å nyte og en minneverdig hendelse du vil leve lenge på. For meg er dette arrangementet det sikreste vårtegnet av dem alle.

Jeg smiler fortsatt, er ør av alle opplevelsene og har et par gnagsår jeg bærer med stolthet!

Hele helgen er bare lag på lag med god-følelse, om du er med på trening, foredrag og kurs, eller sitter tett i sofaen i joggedress og koser deg med venner du ikke har sett på lenge.

Du må ingenting, bortsett fra å kose deg.

Skulle jeg gitt dette arrangement de antall ord det fortjener hadde det blitt en bok…

Fredagen for meg og mine startet med et utrolig inspirerende foredrag og moteshow av Nina Jarebrink. Hun er rett og slett et utrolig fint menneske! Jeg følte meg ekstra heldig da jeg kunne ikle meg denne damas fantastiske kjoler når jeg var på scenen!

Når hverdags glamour føles som pysj på kroppen, hva mer kan vi ønske oss?

For en dame, for noen nydelige og behagelige klær hun lager til normale kropper. Hun gir oss virkelig muligheten til å tilføre hverdags glamour til livene våre. Modellene hun valgte å bruke for å vise frem klærne sine var damer som selv meldte seg på. Fantastisk.

Konferansier Thomas Gullestad ledet oss gjennom kvelden med et show jeg sent vil glemme, vi lo, vi heiet og ble tatt med storm under avslutningsnummeret inspirert av Dirty dancing!

Underveis fikk vi mat som smeltet i munnen, og deilig drikke i glassene. Bordene var pyntet til feiring og hygge av Festfabrikken.

Har du ikke hørt Es May, ja da har du virkelig noe å glede deg til, for en nerve den dama traff i oss som hørte på. Magisk! En dame etter min smak som letter vipper av seg skoa og tilfører vi som hører på en reise inn i eget følelsesliv!

Lørdag morgen og formiddag var det duket for trening i mange varianter, Yoga, Raw morning jog, Raw Circuit og pink Glow boxing, mye for en hver smak her.

Foto: Norefjell Ski & Spa

Mens andre bare tuslet rundt i Beauty Avenuen, å kikket på de mange utstillerne. En av mine personlige favoritter er denne dama her, Sophia Brand. Som er Norsk gullsmed og smykkedesigner. Hun kan du bli bedre kjent med HER.

Truls Svendsen fikk jeg også gleden av å introdusere, og har du noen gang lurt på om hvordan han er i virkeligheten. Da trenger du ikke lure mer, han er om mulig enda finere. For et menneske, og for en ærlighet han byr på. Foredraget hans sitter dypt i oss som var der.

Programmet var ikke mindre innholdsrikt på lørdagen med Cocktail Bootcamp ledet av Adam Macdonald og Bubbly tasting. I gangene på fjellet denne helgen møter du smilende damer over alt!

En smilende og tydelig stolt (med all grunn, for en gjeng som er på jobb denne helgen) administrerende direktør Mikael Eliassen inntok scenen og presenterte Odd Magnus Williamsson, som kveldens konferansier og snakk om trøkk denne karen skapte!

Foto: Norefjell Ski & Spa

Vi spiste, lo og storkoste oss.

Da Lars Lillo Stenberg kom på scenen, tok det helt av!

Og mange av oss danset inn i natten med CMYK, eller nyttet med i pianobaren til Lars Grønlien spenstige stemme.

Rett og slett en minneverdig kveld, vi alle kan leve lenge på!

En søndag morgen litt utenom det vanlige

startet med gavedryss, ballongslipp, konkurranse i klatreveggen men fantastiske reisegavekort. Det var ikke få hender i været som ivrig prøvde å fange ballonger med flotte gavepremier i.

Sist men ikke minst var det en gave å få høre på Marco Elsafadi, jeg vil påstå at vi alle som var der gikk med både ny giv, insirasjon og kunnskap om hvordan vi kan prime hjernen vår og bestemme mer over hva vi føler enn det vi tror. Jeg selv hadde hatt Marco på lista mi over ting jeg ønsket å oppleve, han er der fortatt. Jeg vil ha mer!

Om du vil være en del av dette neste år, da gjør du lurt i å booke helgen allerede nå før 13 mai, da sparer du og dere 500 kroner hver. Det er verdt å ta med seg!  Du sikrer din plass nå ved å booke her.

Womens Weekend 2019 planlegges nå! Gi deg selv, og noen du er glad i, noe å se frem til.  Noe å nyte og en minneverdig hendelse du vil leve lenge på. For meg og mange hundre damer har denne fjellturen blitt en tradisjon.

Bli med da vel!

Unn deg selv det beste hilsen Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om Podcast

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *