Hva kan jeg gi deg av verdi?

Når jeg ser tilbake er det med takknemlighet og ydmykhet at jeg takker dere alle for at dere har valgt å bruke tiden deres på meg og det jeg har skrevet. Noe veldig veldig bra og noe ja ikke så innmari bra.

Men etter 400 innlegg med over svimlende 400.000 lesere er tiden inne for noe nytt.

Først og fremst fordi jeg ønsker meg, ja noe nytt. Det å skrive innlegg tar mye lenger tid enn det jeg hadde trodd. Selv om jeg ikke akkurat skriver noe litterære kunstverk går det med ca 1 time og 30 minutter hver dag. I august hadde det vært 2 år. Jeg gir meg ikke, jeg bare endrer form. Som kurs og foredragsholder er jeg mer vant til å snakke enn å skrive, det faller seg mer naturlig for meg.

Flira litt i «kvinneskjegget» her når tankene minnet meg på at jeg faktisk er bestselgende forfatter også!! Milde alt hva jeg har fått oppleve. Å ja det er lov å være stolt!

Jeg aner ikke hvor mye tid det vil gå med til å lage en videoblogg, men sikkert mye mer enn jeg tror. Det er for meg en stor fordel å ikke vite slike ting!

Mye bedre og bare hoppe i det. 

It can`t be perfect så just make it work, er et godt mantra for meg. Rett fra levra som er navnet på Videobloggen vil ligge på samme plass som i dag på Hverdagsheltinne, altså her inne. Men mest sannsynlig med en tilhørende You Tube canal. Krevende for godt voksen kvinner å følge med i tiden.

Så frem til slutten av mai, vil det være stille her inne. Kanskje det kommer noen innlegg i ny og ne, men jeg tror ikke det da jeg skal ha fokus på Rett fra levra!

For det er den eneste grunnen til at jeg driver med dette. At du og jeg skal lage oss enda bedre dager og stå godt rustet i de vanskelig. Slik at vi kan leve livet i fulle farger og romme alle følelsene vi har.

Våge være oss, våge være ekte!

Jeg tror så INDERLIG på at åpenhet skaper muligheter. Så da må jeg jo by på det da! Ikke sant?

Jeg er selvfølgelig nysgjerrig på om du har noen innspill, tanker eller temaer du ønsker å dele med meg? Hva kan jeg gi deg av verdi? Hva kan jeg gjøre gjennom denne videobloggen som gjør dine dager bedre?

Rett fra levra klemmer Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om Podcast

2 kommentarer

  1. Kristin

    Tusen takk for gode og varierte innlegg!! Alt har sin tid – jeg gleder meg til å følge deg videre også😊

    1. Hei Kristin. Tusen takk for tilbakemeldingen din, den satte jeg stor pris på! Jeg gleder meg masse jeg også. Jobber nå med hvordan jeg kan gi leseren/seerne mine mer verdig. At dere skal få mer ut av det… Gi meg gjerne tilbakemelding når Rett fra levra er
      igang. Hilsen Bianca

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *