Dette bør du vite om solkrem!

Den gyldne faktor kan avgjøre fremtiden!

Her kommer noen tips om solkrem, fordi snart kommer de månedene som ofte er vårt første melkehvite møte med sola på mange måneder. La dette møtet bare være deilig, ikke farlig! Unngå å føle deg truffet av VG og Dagbladets overskrifter!

50 prosent av oss nordmenn påfører for lite solkrem. Vi slurver med selve smøringen. Menn slurver mest med ryggen, kvinner med leggene. Bakgrunnen for denne kunnskapen er at vi er på verdenstoppen når det kommer til føflekk kreft! Det bør vi kunne gjøre noe med, når det er såpass enkelt å unngå!

Det er viktig også å beskytte seg når det er overskyet, så det stemmer det mamma sa! Hmfr! Opptil 80 prosent av stålene kommer gjennom skylaget! Smør deg selv, mannen, barna, venninnen, og moren din hver annen time.

Du bør beskytte deg mot både UVA og UVB stråler. 

For å forstå forskjellen på dem kan du bruke denne huskeregelen som jeg lærte for en tid tilbake.

  • UVA = Aldring og ALLERGI (soleksem)
  • UVB = Brent

UVA strålene trenger dypere ned i huden enn UVB, derfor eldes vi raskere om vi ikke beskytter oss mot disse solstrålene.

For å fylle lagerene våre med D vitamin trenger vi kun eksponering av en liten del hud i ca 1o-15 min pr dag! Du behøver altså ikke gå «all in nude»

Her får du mitt omsorgsfulle tips i jungelen av dårlige solkremer!

Denne har jeg har brukt i flere år, på meg selv og alle jeg tar vare på. Rudolph SUN er en prisvinnende solkrem som produseres i Danmark. Den er fri for parabener, syntetiske farger, og annen shit! Økologisk hudpleie og bærekraftige skjønnhetsprodukter er ekstremt trendy i disse dager, og ikke minst veldig viktig!

Noen damer bare tar «tuben» i egen hånd! 

Det hele begynte i Danmark da Andrea Elisabeth Rudolph var gravid for første gang og testet kroppen og blodet for kjemiske stoffer. Resultatet var oppsiktsvekkende da det kom frem at kjemikaliene hun hadde i kroppen stammet fra diverse skjønnhetsprodukter hun brukte. Derfor laget hun sin egen serie med produkter. Uten alle de giftige stoffene har Rudoplh Care blitt både EcoCert-sertifisert og svanemerket. I 2015 vant Rudolph Care årets GRØNNE produkt i Danmark.

Gode solkremer skal ha minst en tredjedel UVA beskyttelse.

Har den det finner du symbolet UVA med en sirkel rundt! Alle kosmetikkprodukter har holdbarhet, dette er veldig viktig når det kommer til solkrem.

Kast gamle produkter, lov deg selv det! (Dette betyr at produktet er holdbart i 12 måneder) Eksempelet her er fra et annet produkt! 

Et tips kan være å skrive datoen du kjøpte solkremen på tuben med tusj. Da er det lett å sjekke om du må kjøpe ny. Alternativet er at du kanskje du smører på deg falsk trygghet!

Psst! Pass også på å ikke ha hva som helst av sminke og produkter på deg i sola. Det kan gi pigmentskader. Spesielt om produktene dine inneholder parfyme, samt noen typer foundations/kremer inneholder AHA syrer som kan ødelegge huden om du ikke beskytter deg godt! A vitaminer i produktene dine bør du også styre unna i sola om du vil ta vare på huden din. Sjekk hva du bruker og velg andre alternativer hvis du elsker sola!

Solkremen jeg anbefaler kan du kjøpe hos Rippleway.no trykk på navnet det er en link!

Smør en mannerygg og et par kvinnelegger klemmer fra ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *