De fineste dagene er de du lager selv

For mange år siden sluttet jeg å si «Ha en fin dag» til menneskene jeg møtte. Jeg begynte i stedet å si «Lag deg en fin dag». Reaksjonene på dette har vært spennende. Dessuten satt det ganske langt inne for meg å si det til folk også. Det er ansvarliggjøring i praksis.

Mange lar seg provosere. Men provokasjon er bra, det engasjerer. Hvordan hadde du reagert eller hva hadde du tenkt om jeg sa det til deg?

Du sa hva for noe Bianca?

De fineste dagene

Er faktisk de du lager selv. De du planlegger og skaper gode. Ofte kan dagene også bli gode helt av seg selv fordi dagene har et element av positive overraskelser og gode opplevelser. Men de aller fleste hverdagene er det vi som må sitte ved roret og ha en god plan for.

Ansvarlig perspektiv

Dine valg, dine dager, ditt liv, ditt ansvar

For meg startet det hele med en god dose Sunn Egoisme som har endret livet mitt og hvordan jeg har valgt å leve det. Dette måtte en livskrise til som gjorde at jeg tok det hele og fulle ansvaret!

Jeg forstår og har akseptert at livet er uforutsigbart og at det er meg, og kun meg som kan sørge for det bra innholdet i livet mitt.

Andre har tross alt svært få planer, mål og forventninger til hvordan jeg skal ha det. Derfor må jeg ta dette ansvaret og lage meg de gode dagene først og fremst selv.

Har du ikke lagt en god plan for hverdagene dine og sørget å fylle det men mennesker , aktiviteter og hygge. Kan det hende lufta går ut av deg!

Min hverdagsglede

Gjør en forskjell på de andre viktige jeg har rundt meg også. Smil smitter, glede smitter og jeg tror også at ansvarlighet i eget liv smitter.

Lyst til å bli mer kjent med meg? Og mine perspektiver rundt hvordan lage seg flere gode dager og prioritere seg selv mer i hverdagen? Da kan du melde deg på et gratis Webinar med meg til onsdag  21 februar klokka 20:00 HER. Passer det ikke? Meld deg på likevel så får du tilsendt Webinaret på mail og kan se det når det passer deg!

Lag deg fine dager klemmer  ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *