En kjæreste skal gjøre deg mer glad i deg selv!

Er du ikke enig?

At en kjæreste skal finne gode ting ved deg som gjør at du blir enda mer glad i deg selv. Og at du blir en enda bedre utgave enn det du er alene?

Mange ganger svinger pendelen andre veien også, selvfølgelig. Men det må være mer av det gode enn det som er vanskelig. Ellers blir vi dårlige bare dårlige utgaver av oss selv, sammen.

Jeg er så utrolig takknemlig for Espen.

Bedre sammen. Foto Hilde Brevig.

Han er det fineste menneske jeg vet om, og de 8 årene snart 9, har lært meg så mye om meg selv. Ikke minst potensialet jeg har i meg, når jeg er på en god plass i livet mitt og de viktige relasjonene jeg har rundt meg.

Han pusher meg og har store forventinger til at jeg skal vokse, både privat og i jobbsammenheng. Noen ganger blir jeg sint og provosert også. Litt sånn «la meg være»

Men som kjæresten min sier «vi vokser eller så dør vi» Mange av oss har følt oss døde innvendig.

Så selv om jeg ikke blir særlig mye høyere i terrenget, ser jeg stor glede i det potensialet han utfordrer meg til å fylle i livet mitt og vårt!

En kjæreste skal romme HELE deg!

Ikke minst er han verdens fineste å krype inntil når jeg blir redd og skuffet. Han rommer hele meg, OG det er ganske så mye.

Jeg håper du unner deg en kjæreste som gjør at du også blir enda mer glad i deg selv! Det har alle rundt deg masse igjen for også!

Ta gjerne en titt på de ulike kursene vi har for par her

Voksesmerte klemmer  ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *