Klyp meg i armen, tenk at dette skulle skje

Akkurat nå har jeg aller mest lyst til å hoppe i senga, løpe rundt huset og fortelle alle hva som har skjedd. Men jeg kan ikke dele riktig enda, sånn helt konkret. Så kanskje det beste for meg som sliter med å holde på hemmeligheter ville være å slikke på en jernstang. Slik at tunga satt skikkelig fast!

Dagen i dag har vært helt magisk.

I 8 år har jeg gått med en oppfinnelse, en Idé om en gjenstand vi alle burde ha i hjemmene våre. En fantastisk gave å gi og en meningsfull gave å få. I dag var Espen og jeg i et møte i Oslo hos en produsent. Hvor jeg la frem min oppfinnelse, og tenk jeg fikk et JA, dette ville de være med på!

Dette er virkelig helt utrolig og jeg tror nesten jeg drømmer. Tenk 8 år, og nå var tiden inne, tydeligvis ikke bare for meg!

Nå skal den ut på markedet og inn i mange tusen hjem. Kjære vene.

Verdens beste kollega, bestevenn, ektemann og pappa

Det har vært en fantastisk start for Espen og meg dette året. 2018 blir ÅRET, vårt år. Hvor alt slitet, alle nedturene får uttelling! Massiv uttelling. Espen har en disiplin og pågangsmot jeg beundrer stort! Nå lander vi avtale på avtale, foredragene går unna av seg selv, nettkurs og podcasten vår Snakk Om rocker! Gjør en forskjell AS er en ressurssterk arbeidsplass.

Alt har på mange måter snudd.

Det er hardt å jobbe med noe du virkelig brenner for, hele sjela di er med i arbeidet, hele tiden. Ingen 0900 til 16oo jobb dette her!

Det koster virkelig å gjøre en forskjell, men himmel så godt det gjør, når vi endelig kommer i mål. Slik tror jeg det er for mange av dere også.

Går du med en drøm, og møter motstand?

Den eneste måten å ikke få det til på er å gi opp.

Det har vi ikke tenkt til, og vi vil gjerne motivere og inspirere deg til det samme.

Suksess fulle mennesker har ikke mindre prøvelser, husk det!

Jeg har ikke klart å blogge like ofte de siste 14 dagene, fordi jeg må prioritere beinhardt. Men jeg kommer sterkere tilbake neste uke. Jeg vurderer faktisk å begynne en videoblogg, hva tenker du om det?

Gir meg ende over klemmer fra  ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

3 kommentarer

  1. JA til video <3

    1. Så bra! Dette blir virkelig også en spennende reise! Takk for at du bruker tiden din på å svare!

  2. Det er så utrolig kult det dere driver med, dere fortjener virkelig at 2018 er ÅRET! Jeg er relativt ny leser, sitter «leser meg opp» på deg og bloggen nå, og følger også deg og Espen i alle kanaler… (ha ha grattis med ny *superfan😂💕). Dere to er virkelig inspirerende, hver for dere, og sammen! Dere får frem alle følelser – snakk om å inspirere til å leve livet i fulle farger 😉 Takk! Hege

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *