En drøm jeg kan kalle min.

Det å våge å ha en drøm, et mål og en mening i livet. Jeg måtte bli voksen, skikkelig voksen før jeg tok et ansvarlig perspektiv i livet mitt og turte å drømme stor.

For meg brast hele livet og alle mine drømmer når mannen jeg elsket døde for 11 år siden. I dag med den livserfaringen, den kjærligheten vi hadde, barna våre og mitt nye liv i livets ryggsekk er jeg villig, klar og handlekraftig mot en ny stor og eventyrlig drøm.

Å leve livet i fulle farger.

Hver eneste dag jobber Espen min nye mann og jeg mot et felles mål. Vi kommer til å nå det sammen, hver for oss eller alene, det er kun spørsmål om tid.

Jeg har lært så mye om livet av Espen, om valg, takknemlighet og kjærlighet til meg selv og livet. Til å favne både det gode og det vonde. Levet livet i fulle farger, det sier han ofte. Det betyr også at vi i stor grad kan fargelegge vårt eget liv.

Det å ha en drøm som jeg kan kalle min, en drøm å jobbe mot, gir de mer utfordrende dagene liv.

Leve større med mindre.

Vår drøm er å eie mindre, og oppleve mer. Jeg føler så masse på i hverdagen at vi har for mye ting, og for stort hus. Det skal vedlikeholdes, tas vare på og vaskes. Du kjenner deg sikkert igjen.

Jeg er lei… av ting! Det betyr lite for meg, nå. Lite for oss som familie. Så da er det bare en ting å gjøre. Ta gode valg. Svære valg!

Så om kun kort tid skiller vi av en tomt, bygger et lite hus vi kan bli gamle i. Et smart hus, med lite vedlikehold og med gode miljømessige valg og gode løsninger. Tvinger oss selv til å leve større med mindre.

Om noen år…

når gutta på 16 har flyttet ut og startet sine egne liv. Da kjøper vi båt og reiser verden rundt. Espen er akkurat ferdig med kystskipper sertifikat, et steg nærmere den drømmen. Litt hver dag!

Mange mennesker jeg møter drømmer om en dag uten smerter, en fin dag på jobb, å føle seg verdsatt av kjæresten, å bli akseptert av familien og leve en dag uten uro og tvang, en utdannelse, en ny bil.

Du er her, hvor tar drømmen din deg?

Drømmer kan være så masse.

Men å ha en drøm som er bare din, som du hver eneste dag tar et skritt mot. En drøm som løfter deg på utfordrende dager. Å tro at noe er umulig er ikke fakta, det er en holdning. Det finnes alltid muligheter, løsninger, selv om det ikke blir helt som du og jeg så for oss!

Har du en drøm du jobber mot? Som løfter deg på tunge dager? Som du målrettet jobber mot, samtidig som du nyter og noen ganger hater? Har du ikke en drøm? Skaff deg en, vær så snill. Livet er fattigere uten.

drømmeklemmer fra Bianca Simonsen ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *