Klær gjør folk sies det!

På mange måter er jeg veldig enig. For meg er klær viktig først og fremst fordi det jeg har på meg forsterker hvordan jeg føler meg. Jeg har fire type antrekk, som du helt sikkert kjenner igjen. Koseklær, treningsklær, hverdagstøy og pent! I og med at jeg er foredragsholder og ofte står på scenen har jeg ekstra fokus på at det jeg har på meg forsterker også budskapet mitt.

Dette bilde forklarer hvorfor jeg trenger klær som det går an å bevege seg i… Foto: @JensBredberg

Fordi klær også er kommunikasjon.

Dere som følger meg vet at jeg i mange år har vært å se i kule fargerike kjoler fra Steeam be Inspired. Disse sitter så utrolig bra på kroppen, gir frihetsfølelse og har et snitt som fremhever det som er fint! Dessuten er det mulig å bevege seg i dem.

Denne kjolen har jeg bodd i store deler av vinteren. En av fjorårets absolutte favoritter.

Under ser du en av mine favoritter denne sesongen. Fargen er så nydelig!

Et norsk snitt.

Steam be inspired er er en familiebedrift som holder til i Fredrikstad. I og med at Steeam Company er et norsk selskap er det også en norsk kvinnes blikk som står bak designet, det merkes! Fordi den nordiske kroppen har sine karakteristikker selv om vi er ulike i kroppsfasong. Størrelsene er hyggelige. Ja du skjønner hva jeg mener.

Ofte har plaggene små fine detaljer som knapper, glidelåser og ulike type tekstiler som gir den lille ekstra følelsen, som jeg setter stor pris på.

Jeg liker også godt at de tør å bruke farger, og spenstige snitt. Selv om jeg opplever kolleksjonene deres som klassisk.

Jeg har samarbeidet med Steeam Company i mange år nå og setter stor pris på dem, det de produserer og ikke minst den følelsen disse klærne gir meg i hverdagen. Vi har blitt godt kjent og jeg verdsetter vennskapet vi har fått. Hvordan vi fant hverandre er en fint minne, du kan lese om det Her.

f.v Designer Tove Johannessen, meg, så Markeds- & innkjøpsassistent Sandra Nathalie Johansen

Lyst å ta en titt på årets kolleksjon? Trykk her

Steeamende Klemmer fra ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *