Du får ikke en medalje for å være ulykkelig

Mange mennesker opplever å stå fast i livet, med det mener jeg at det de har opplevd får en for stor  plass i hverdagen. Kanskje til og med førsteplass. Det preger plutselig alt hva de er i hverdagen, og alt hva de gjør. Det som virkelig er trist og skadelig i mine øyne er at de ikke kommer seg videre. Selv om de ønsker seg det mest av alt! Spørsmålet som «hvem skal jeg være nå?» etter dette, dukker ofte opp.

Selv ble jeg enke for mange år siden, jeg var ung, småbarnsmor og opplevde min største frykt. Jeg vet hva det vil si å miste seg selv. Men også hva det tar for å finne tilbake til den jeg ville være.

Endring krever tid!

Det tar tid å komme seg etter en rystelse, uansett hva din rystelse inneholdt, eller kanskje du har en venn som står fast. Det kan være så mye som treffer oss mennesker, sorg, sykdom, tap, svik, og ulykker.

Alle må vi på et tidspunkt reflektere over hva dette skal bety for livet videre? I hvor stor grad skal det styre fremtiden dette som nå har skjedd i fortiden. Mange mennesker blir sittende fast i det som har skjedd, forblir i offerrollen. De har forklaringer og unnskyldninger for at de ikke kommer seg videre. Tro meg jeg forstår, at alt kan virke umulig og nytteløst, men det er kun ET perspektiv. Alt koker ned til valg. Ditt og mitt valg.

Å tro at noe er umulig er ikke fakta, men en holdning.

Vi kan ikke styre alt som treffer oss, men vi kan styre hvor stor innvirkning dette skal få i livene våre. Vi kan unne oss de gode tankene, flere gode valg. Det tar tid, det gjør vondt, det krever øvelse. Men det hjelper. Du får nemlig ingen medalje for å være ulykkelig. Men du kan ta valget som står der å velge at livet ditt skal bli litt bedre hver eneste dag.

Gi ikke opp, gi alt!

Velg en ny vei klemmer fra ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *