Arven etter deg!

Når vi mennesker dør, etterlater vi oss utrolig mye saker og ting. Flere av oss har sittet igjen med alt det en annen person har samlet seg gjennom et helt liv. Det er nesten skremmende hvor mye vi etterlater oss. Mye av dette er skrap og skrot. Men det finnes også skatter, store skatter i et hver menneskes liv som etterlates. Det kan være ting, men kanskje ikke tingen i seg selv med minnene som denne tingen får frem.

Interiør med mening!

De gode minnene, historiene og menneskene som har betydd noe for oss.

Det kan være en kaffekopp, en duk, en stol eller et bilde. Disse tingene er ofte kjære eiendeler som vi tar vare på. De har en viktig funksjon, nesten en oppgave. De skal minne oss på disse magiske historiene som denne eller disse personene har gitt deg.

Hva er din kjæreste eiendel? Kanskje du har flere. Mange mister disse tingene litt av syne etter som tiden går. Kanskje de havner langt bak i et skap, eller i en skuff. Da støver også disse fantastiske historiene, følelsene og minnene ned.

Rundt deg!

I vårt hus omgir jeg meg daglig med kjære eiendeler etter mennesker som har betydd mye for meg i livet. De er som små huskelapper på alt det gode jeg har hatt i livet mitt, mennesker som har formet meg og vært glad i meg. Mennesker som jeg aldri kommer til å glemme, når jeg først kommer på det! hehe. derfor må jeg liksom ha disse «huskelappene» i synlig i hverdagen min. De gir meg ofte muligheten til å stoppe opp, å tenke på den som er borte. Mange ganger får jeg også muligheten til å snakke om denne personen til Espen, mannen min og gutta våre. Det er virkelig gode stunder.

Hva er arven etter deg?

Hvilken gjenstand tror du dine vil ta ekstra godt vare på når du er død? og hvorfor? Kanskje det er favorittkoppen? En hatt eller et pledd eller et smykke?

Jeg er helt sikker på at du har tenkt på noen eiendeler som betyr mye for deg når du har lest dette. Kanskje du også har de fremme? Eller kanskje du nå setter fra deg pc`en eller legger fra deg telefonen å begynner å lete?

Hva er din kjæreste eiendel ? Og hva er det ved denne tingen som gjør den til en skatt for deg? Del det gjerne med meg. Jeg elsker slike historier. 

«Gamle minner» klemmer fra ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *