Mangel på Kjærestetid

Det er så utrolig mange par som forteller meg at de skulle ønske de hadde prioritert mer kjærestetid sammen. Dette kommer ofte i sammenhengen med at de sliter og jobber med å få parforholdet på sporet igjen. Når jeg spør hva ville dere gjort annerledes om dere fikk muligheten til å gå tilbake så er det dette, mer kjærestetid.

Er dere på minus?

Jeg skulle ønske at mange flere hadde lyttet til dette, at så mange ikke behøvde å gå i den samme fella, og bare ha uttak av kjærestekontoen, men få innskudd.

Se på parforholdet ditt som en verdi, vokser den? Eller tappes den? Det som fyller de aller fleste parforhold er nettopp tid med hverandre, kjærestetid!

Så lite som skal til

De parforhold som er gode over tid og dette er det forsket mye på er de som prioritere hverandre som par i hverdagen. Vi vet alle at hverdagene er innholdsrike, men likevel er vi selv ansvarlige om vi tar vare på og investerer i parforholdet vårt! Det krever ikke all verden, men det krever litt.

Hyggelig er det også, kanskje dere har glemt det?

Hva med en date 1 time i uka, etter at ungene har lagt seg. Eller å gjøre sosiale medier til en kjærestekanal som jeg tipset om i dette innlegget her.

Sett av tid i kalenderen, planlegg, lag rutiner og hold avtaler med hverandre. Skaff dere en hobby sammen, lær noe nytt, le, dans og elsk mer i hverdagen. Men glem ikke at parforholdet trenger dere.

Hvordan dere velger å gjøre det, er opp til dere. Men glemmer dere å ta vare på hverandre i hverdagen, er faren stor, for at dere mister hverandre!

Ikke ønsk deg mer kjærestetid, skap den, dyrk den og ta vare på den.  Kjærlighet er først og fremst et valg og handlinger som skaper en vidunderlig følelse. Ta vare på hverandre og finn tid til dere to.

Psst vi har et gratis nettkurs for par her, om det kunne være noe!

Sett det i kalenderen klemmer Fra Bianca

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *