Når menn ikke henger med i samtalen…

Jeg babler i vei med den største entusiasme, jeg merker til og med selv at jeg koser meg. Fordi hendene mine danser foran meg med en helt egen form for koreografi. Jeg peker, veiver, og slår ut med hendene. Jeg har oppmerksomheten hans og nyter det, fordi DET betyr at han følger med og er interessert. Kanskje jeg klarer å løfte han for en liten stund inn i min verden.  Jeg er snart i mål, snart kommer jeg dit som gjør at det hele henger sammen, at det vil make sence, liksom. Han har hatt et snev av undring i øynene ganske lenge nå… snart snart kommer jeg til poenget!

Mann savnet, mentalt!

Plutselig som så mange ganger begynner blikket hans å endre seg, han ser, men ser ikke. Har du opplevd det? Han gjør det ikke med mening, det vet jeg.

Neeeeei nå mister jeg han, da vil alt jeg har sagt være bortkastet.

Mest sannsynlig vil svaret hans, IKKE vise at han har fortsått meg og mitt perspektiv. Han sitter der fortsatt foran meg, men han er borte. Opplevelsen er som å rive ut den siste siden av boka og forventet at den som leser den skal vite hvordan den ente. Eller gå ut av kino 10 minutter før filmens slutt!

når mannen mister fokus i samtalen

Timevis i alle himmelretninger.

Hva er det med oss kvinner, jaja jeg vet jeg generaliserer nå, men kvinnene i mitt liv og meg kan sitte i timevis og følge tråden, mange tråder på en gang, med den største interesse og ja nytelse. Å vente på O den store avslutninga hvor alt som var utydelig blir, klinkende klart! Vi kvinner snakker ofte ansikt til ansikt!

Men jeg skal dele et tips med dere, noe dere kan prøve på deres menn. Jeg er overbevist at det vil fungere bedre om du ofte «mister» din mann ved at han, gir opp, ikke gidder å høre mer, kommer med en «kom til poenget» kommentar, tar opp telefonen, eller bare forsvinner inn i seg selv!

Skulder til skulder

Menn snakker ikke ansikt til ansikt, men skulder til skulder. De skravler når de jobber ved siden av hverandre, fisker, kjører bil, ser på fotball.

Det kan vi bruke for alt det er verdt. Sørg for når du skal prate med en mann om noe viktig å gjør det skulder til skulder. Gå en tur, kjør en tur. Du vil bli forundret over resultatet.

Gå en tur sammen, skulder ved skulder og opplev forskjellen

Etter å ha jobbet med over 2000 par de siste 8 årene, har jeg lært et og annet triks om forskjeller mellom kjønnene, dette er et av de beste når det kommer til å snakke sammen. Funger også perfekt på ungdom.

Skulder ved skulder klemmer hilsen ❤Bianca Simonsen.

Psst, lyst til å høre mer om tips, triks og perspektiver om parforhold? Lytt til Podcasten vår Snakk Om. du finner den nederst til høyre!

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

2 kommentarer

  1. Et altfor kjent scenario – takk for tips!! 🙂

    1. Bare hyggelig Skogfrue. har du noen hotte tips i ermet? Hilsen Bianca. Ps lykke til med å prøve det ut, kom gjerne med dine erfaringer i etterkant!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *