Si meg hvem dine venner er

Da jeg vokste opp i Horten, husker jeg at mamma alltid møtte et nytt og i hennes øyne tvilsomt bekjentskap med dette ordtaket:

«Si meg hvem dine venner er så skal jeg fortelle deg hvem du er»

Jeg fikk velge vennene mine selv, men hun sa at mine venner også ville definerer meg, påvirke meg og bli en del av meg! Som det provoserte meg, det kan til og med gjøre det nå. Men når jeg tenker etter skikkelig, så kjenner jeg at det også stemmer!

Dine venner!

Jeg leste her om dagen at vi er gjennomsnittet av de 5 menneskene vi omgir oss med, det var en anerkjent og smart amerikaner som hadde skrevet noe om dette. (Som tydeligvis har vært i Horten og møtt mammaen min, hehe)

Det fikk meg til å stoppe opp. Jeg tenkte på de fem nærmeste vennene min og kjente jeg ble utrolig takknemlig. Er jeg gjennomsnittet av disse, da er jeg The lucky one!

velg venner som gjør deg til et bedre menneske

I møte med andre! 

Jeg har venner som er ærlige, tør å si hva de mener. Venner som heier selv om de ikke er enig i valgene jeg tar. Venner som er modige, som tar sjanser for å skape seg det livet de ønsker. Omsorgsfulle og fulle av kjærlighet til naturen, livet, kunst, mat, og hverandre. Jeg har venner som gjør meg bedre, som gjør at jeg strekker meg, som gir meg akkurat det jeg trenger for å være den beste utgaven av meg selv. Det er i møte med andre, vi blir til.

Sørg for at dine fem nærmeste er mennesker som utfordrer deg, pusher deg, heier på deg, og har omsorg for deg. Det er sunn egoisme og velge deg venner som er bra for deg, og du for dem! Jeg gleder meg til å fortelle hver og en av dem hva jeg setter så pris på ved vennskapet vi har!

Vennskapelige klemmer hilsen ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *