Hvem ber du på fest, når venner har gått fra hverandre?

Åpenhet…

Jeg ble så utrolig rørt her om dagen da jeg så et intervju med Jannecke Weeden på tv2. En ting var temaet som hun snakket om, som var panikkangst, noe jeg jeg tror flere enn vi aner sliter med. Men hun delte at 2017 var det verste året noensinne for henne. Hun var blitt skilt og vi vet jo alle enten av egen erfaring eller via nære venner/familie at dette er jævlig på så mange arenaer. Det griper inn i alt vi gjør og alt vi er. Hun satte ord på noe jeg opplever sjelden snakkes om, ikke før vi må!

Når du må velge

Når et vennepar av deg/dere har gått fra hverandre, hvem ber dere på fest eller sammenkomster? Og hvorfor? Jeg tror mange bare ber begge to, for å slippe å ta et valg! Men det er også et valg!

Hva hadde du ønsket fra dine nærmeste om det var deg? Du har kanskje allerede kjent på det?

Det er viktig for meg å si at jeg ikke har en sannhet her, men jeg opplever så ofte at valget om hvem som skal inviteres er lite gjennomtenkt, og sjelden snakket om! Jeg forstår at det kan være vanskelig å velge. Det beste er jo om de som går fra hverandre er venner og kan være sammen hos felles venner! Men det hører til sjeldenhetene, i alle fall når bruddet er ferskt. Det er min erfaring!

Ta et valg, og hør med den du er nærmest

Og er det begge? Snakk, med dem (hver for seg), om hva de ønsker! Og hvordan du på best mulig måte kan forholde deg til begge om det er noe du ønsker! Jeg tror at de som opplever et vondt brudd, trenger å føle lojalitet fra sine nærmeste. Få mennesker ønsker å gå på samme fest som eksen. Så ber du begge, er det mest sannsynlig en som blir hjemme og en som går, eller så kommer ingen av dem!

Jeg har så troen på å snakke åpent om sånne ting før det treffer oss i hverdagen. De som står i et brudd, trenger at vi rundt hjelper dem og tar bevisste valg. Mange som blir alene opplever å miste nære venner og bekjente. Mange føler seg som det 5 hjulet på vogna. Ikke la dem få den følelsen om du ønsker dem i livet ditt! Spør heller en gang for mye, enn en gang for lite!

Aner du ikke hva du ska gjøre? De har blitt skilt, men ikke stumme!

Kom igjen klemmer hilsen ❤Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *