Når du fortjener det som minst

Det er så enkelt å elske, når alt er bra. Det er så lett å gi noen du elsker en klem, et smil, en håndstrekning når det er silkeføre i relasjonen.  Alt glir så lett, så naturlig. Overskudd, raushet og glede. Skikkelig kvikklunsj forhold i hverdagen.

Helt til den du elsker gjør noe uforutsett, feil, slemt, dumt, ubetenksomt, eller totalt idiotisk. Det er det som er det rare med kjærlighet, du må velge å elske dem selv når de gjør idiotiske ting. Selv om det gjør vondt, skikkelig vondt.

Å elske noen når de fortjener det som minst, gjør dere begge til bedre mennesker.

Fordi det er ofte da de trenger det, og deg som mest! Det er nå du «gjør» det å elske, står og holder ut det vanskelig, samtidig som du viser kjærligheten din. viser at du stå i valget ditt. For kjærlighet er først og fremst et valg!

Vanskelig? Veldig, men det bør jo motivere skikkelig at…

Før du vet ordet av det er situasjonen snudd, og det er du som trenger å bli elska når du fortjener det som minst! Jo nærmere vi er hverandre, jo mer vi betyr for hverandre, jo større er faren for at vi sårer hverandre, igjen og igjen.

Å tåle slapsføre klemmer fra Bianca Simonsen❤

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *