De viktigste avtalene du har, bryter du!

Nå var dette en ganske bastant påstand. Men jeg er overbevist at de fleste av oss bryter mange viktige avtaler! Kanskje til og med de viktigste!

I løpet av en dag eller en uke lager du drøssevis av avtaler med menneskene rundt deg på fritiden, jobb og privat! Det kan være med barna, mannen eller kona, kolleger og venner.

Å strekke seg så langt at du brister!

Forventninger du strekker deg langt for å holde, så langt at du bryter de viktigste avtalene du har.

Så hva er disse viktige avtalene, du og jeg så lett kaster inn håndkle på? JO avtalene vi har gjort med oss selv! Har du noen gang bestemt deg for å unne deg noe hyggelig? Et møte med en venninne? Å sette deg ned å strikke litt, lese en bok? Frisøren? Reise bort? Slappe av? Spise? Sove?

Disse avtalene er i mitt hode og perspektiv de viktigste avtalene du har. Hvorfor? Jo fordi det er i disse avtalene med deg selv, du lader batteriene, har god egenomsorg og tar vare på deg selv. Du er den viktigste fornybare resursen i livet ditt! Men du må ha påfyll du også!

Hva skjer om du fortsetter? 

Jeg vet at mange der ute, ofte bryter avtalene de har med seg selv. Ofte fører det til over tid lav selvfølelse og en opplevelse av å ikke være viktig. Det er et sterkt signal ovenfor seg selv hvis du ofte viser deg selv at du er mindre viktig å prioritere. Spesielt når det begynner å gå ut over, glede, mat, søvn og avslapning! Det er kanskje mange rundt deg , som forventer noe av deg? Da må du ta grep!

Sunn egoisme som jeg er så opptatt av har Kun til hensikt at du og jeg «unner oss selv det beste, så vi kan være vårt beste jeg for andre! Noen ganger betyr det å si nei til 1, at du senere kan si ja til 3. Ta vare på de viktigste avtalene du har i livet ditt! De du har med deg selv! Ble du inspirert til å ta bedre vare på de viktige avtalene dine? Da kan et forslag være, å merke disse avtalene med i kalenderen.

Jeg setter gjerne et hjerte❤ rundt, for å minne meg selv på at dette er viktige avtaler!

Vær lojal mot deg selv Klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *