Så lenge sporene vender hjem!

Jeg jobbet ute ved garasjen, da jeg la merke til sporene i snøen. Det var ikke masse snø, bare et lite hvitt lag, men det var tydelig hvem som hadde gått der. Det var sporene til de viktigste personen i livet mitt, tvillinggutta mine.

20170105_142132

Jeg ble stående å se på dem, sporene i snøen. Lenge…

Jeg trakk pusten mens jeg smilte litt for meg selv. Har du tatt deg selv i å smile, alene? vakkert! Sola varmet meg i ansiktet og jeg følte en enorm takknemlighet for de 16 årene vi har hatt sammen.

Jeg trives så inderlig i vår hverdag, vår hverdag sammen.

Det var kun snakk om timer før det ville finnes nye spor i snøen. Spor som viste at de var kommet hjem igjen. Jeg tenkte at frem til i dag, og noen år til, vil de vende hjem hit til meg og til oss, flere ganger om dagen. Til vår hverdag sammen, men det vil komme en dag…

Det vil komme en dag.

En dag da sporene blir sjeldnere og sjeldnere, den tanken, gjør noe med meg. Jeg blir rett og slett litt redd, redd for endringene. Redd for noe som er like naturlig som å puste. Jeg tar meg i å undres hvorfor jeg så sjelden opplever å lese noe om dette temaet, eller høre om det for den sakens skyld. Er det så naturlig…?

Om kun få år så skal gutta sette spor andre steder, i andre mennesker liv. Jeg vet at sporene de har satt i mitt liv er en del av hvem jeg er, og at en del av meg finnes i dem. Jeg finner trøst i det. Å få barn er akkurat som om hjerte flytter ut av kroppen.

Akkurat NÅ!

Jeg kjenner at jeg er heldig som tenker disse tankene nå, for da kan jeg forberede meg. Men det viktigste er muligheten jeg har til å nyte, og ta vare på disse helt vanlige hverdagene med den verdighet og takknemlighet de fortjener. Slik at den dagen sporene peker ut i verden, og de ikke vender hjem like ofte, så kan jeg i det minste tenke at jeg tok vare på tiden vi hadde sammen som noe av det mest verdifulle jeg skulle få oppleve ❤

År etter år ser jeg disse sporene…

Hudløse klemmer Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *