Når sosiale medier truer parforholdet.

De fleste av oss holder mer i telefonen enn vi tar på og holder rundt våre kjære, eller? Jo jeg tror faktisk det er slik. Mange par opplever at telefoner, nettbrett og pc tar oppmerksomheten og nærheten vekk fra parforholdet!

Vi tar på telefonen mer enn vi gjør på hverandre!

Liten tid til hverandre?

Det er utfordrende nok i en innholdsrik hverdag å velge og prioritere parforholdet, kjærestetiden blir ofte satt til side for andre «viktigere» aktiviteter. Men er det egentlig noe som er mer viktig i et parforhold enn å prioritere hverandre? Jeg mener ikke hele tiden, men i alle fall nok til at begge opplever seg sett, hørt og elsket i hverdagen som det tross alt er flest av.

Mange par opplever også at det er en av dem som er mest interessert i sosiale medier og det kan lett bli en trussel og årsak til mange triste krangler.

«Så du er på Facebook igjen? Hva er det på den telefonen din som er så spennende? Du gidder ikke følge med på det jeg sier! Du er mer opptatt av telefonen din enn meg Han eller hun er alltid på telefonen…» Høres det kjent ut?

Gode ting MÅ deles!

Jeg har lyst å dele et tips som Espen mannen min kom med for en stund siden. Nå er vi kanskje i overkant opptatt av parforhold siden vi har hatt over 2000 par på ulike type kurs og ser på det som en viktig oppgave å ta vare på forholdet vårt! Men tipset hans var helt genialt. Hva med å bruke nettopp denne «fienden» til noe godt for parforholdet?

Bestem dere for en «kanal» om det er Facebook messenger, Snap, Insta eller en annen dere foretrekker. Som dere som par kommuniserer kun som kjærester. Altså ingen rom for husk å kjøpe brød, tar du med ungene på veien hjem, skal du jobbe overtid?

Bare hyggelige kjærestemeldinger, bilder, sanger, forslag på opplevelser, reisemål, flørt, deling av hyggelige minner dere har. Ja muligheten er jo ubegrenset. Jeg digget tipset og håper du gjorde det samme!

Gi gass på sosiale medier klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *