Å få være sur er en menneskerett.

Vi vet alle at det å være takknemlig, glad og positiv er det beste. Men det må være åpning for å få være sur også!

Jeg for min del kan til og med like å være litt sur!

Det vil si at jeg passer på å holde det på et slik nivå at det gjør minst mulig innvirkning på andre. Eller kall det skade. Dessuten pleier det ikke å vare…

Men jeg er opptatt av at vi skal ikke være flaue for eller skamme oss fordi vi fra tid til annen har en dårlig dag. Det er en menneskerett, ja så langt vil jeg dra det!

Vi kan ikke går rundt å føle oss som dårlige mennesker eller å ha dårlig samvittighet fordi vi har en kjip dag og ikke sprudler av energi og takknemlighet.

Jeg slår et slag for de sure og gleden det tross alt er når vi kommer ut av den «sure» sporet. Ingen hadde jo satt pris på det gode om vi ikke var sure fra tid til annen? Eller?

Mamma sa alltid til meg

smarte mødre…

«Bak skyene er himmelen alltid blå, men ikke vær redd for skyene»

(Hun er også en dame som ikke flau for å være sur)

Så jeg er nok innehaver av  en del ustabilt vær. Mye solskinn og hete. Men også blåst, torden og milde sommer vinder. En real storm i ny og ne også.

Det vet de som befinner seg i nærheten. Jeg tror faktisk de setter litt pris på det. Ellers har de jo tatt et realt dårlig valg? He He

Bedre å være sur og stå inne for det enn å få kneis i kne og opplevelsen av å være et dårligere menneske, eller hva sier du? Hva slag vær tillater du deg å representere?

Digg å være sur i ny og ned klemmer

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *