HOT tips om deilig luksus på Gran Canaria!

Etter å ha vært på Gran Canaria i nesten 20 år begynner jeg å bli ganske så kjent. I tillegg har jeg jo masse familie her nede. Men når alt kommer til alt er jeg en som nyter å ligge på stranda og lese en god bok, ta en dukkert i nydelig mintgrønt vann og bestille noe kaldt å drikke når tørsten melder seg. Her ser du deler av min og vår favorittstrand Anfi del Mar. På bildet ser du også en øy, som kalles «Hjerteøya» fordi den er formet som et hjerte.

20161119_153103

Fra tid til annen er det deilig med litt luksus også. Det å ligge på myke solsenger OG bli servert! Høres det deilig ut? Da kan du tenke deg hvordan det er i virkeligheten. Dette bør du unne deg selv eller parforholdet om du skal i nærheten av Maroa Club de Mar. 

20161119_143515


Her får du leid solsenger for 12 Euro pr stk dette er inkl hånkle og parasoll. Dessuten er det skikkelig bra Wifi og det er jo alltid en fordel. En servitør kommer og tar imot de bestillinger du, eller dere måtte ha ved solsengen. Veldig behagelig.

20161119_141341IMG_20161119_133401

Det er lurt å booke noen dager før, enten på mail: [email protected] eller på telefon 0034 638490670, du finner de også på facebook maroaclubdemar.

20161119_140856
Espen storkoser seg her år etter år.

Du kan også bestille frokost, lunsj og middag her.

Det er underholdning på onsdag og fredag kveld, Flamencodans. Og selvfølgelig Happy Hour mandag til fredag mellom 1600 og 1800. For de av dere som virkelig vil ta den helt ut, er det også mulig med massasje som ikke koster skjorta, fra 40 til 65 Euro.

20161119_140845

Så dette er ferieluksus de fleste skal kunne unne seg, om så bare for en dag! Det skal sies at å leie en vanlig solseng på de fleste strender her på Gran Canaria koster ca 6 euro. Så dette er ikke luksus som lopper hele reisekassa akkurat!

På kvelden kan jeg anbefale bra filmer under stjernehimmel…

20161113_222323

Jeg er så lidderlig heldig å ha min beste venninne boende på Grand Canaria. Det er av de fastboende folka du får de hotteste tipsene, om hva det er verdt å bruke tid og penger på. I fjor kom Nina med et forslag som alle som har tenkt seg til denne øya også burde prøve. Kino under åpen himmel.

Moonlight Cinema.

Ikke rart at Trip Advisor har ranket denne opplevelsen som nummer to på øya.

Bilde er hentet fra MoonlightCinemas nettside

Espen og jeg ble veldig positivt overasket. Vi fikk vår egen skinnsofa med et varmt og mykt teppe til å ha over oss. En egen knapp vi kunne trykke på når vi ville bestille drikke, pizza, is og popcorn, ja alt du måtte ønske. (Espen ville ha denne knappen på sin side, tror han drømmer om noe lignende hjemme)

Rett og slett utendørs romantikk med et hint av room service.

Kinoen ligger i Meloneras, i Oasis Boulevard shopping Centre. En kjapp taxitur fra Playa de Ingles. Eller bus nr 33 fra Mogan eller Puerto Rico.

Verdt å tipse folk du vet skal til øya unnasett alder, her har de barnefilmer også!

Hvilke filmer som går finner du på deres nettsted Moonlighetcinemas

Stjerneklare luksusklemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *