Å lage sin egen overskrift!

Hva om det livet du har levd skulle bli en bok?! Noe du selv, og andre skulle finne glede i å lese på godt og vondt! Hva ville overskriften være?

Skulle det være en bok med overskriften over hendelser, ulykker eller mennesker som hadde ødelagt for deg?

Hvilken hendelse definerer deg mest som menneske?

«Eksen som ødela alt», «Å rammes av sykdom» «arbeidslivets tappene krefter», «møkkasjef», «besteforeldre som aldri stilte opp», «misfornøyde drittunger», «En ødelagt barndom», «Å miste seg selv», «Jeg gav alt, men det var ikke nok», «Når det gjaldt, sto jeg der alene?»

Misforstå meg ikke her, jeg mener ikke at slike hendelser ikke er reelle eller ekstremt ødeleggende! Men skal DETTE være historien om deg?

Jeg hørte en gang om et folkslag som alltid spurte folk om hvor de skulle, aldri om hvor de hadde vært. Det var hvor de var på vei, som var interessant og definerte folk. Dette er et spennende perspektiv.

Så hva ville din overskrift være?

iStock_000015311830Medium

Ville det være en bok med bare alle solskinnshistoriene? Eller ville det ha vært noe helt annet, dine refleksjoner, tanker, eller livslærdom? Eller dine sorger, tap og uforutsette historier.

Vi har alle mange kapitler i livet vårt. Faser, hendelser og opplevelser som er en liten del av en større helhet! Noen preger boken om deg i stor grad og noen er helt uvesentlig! Sånn er det med mennesker vi møter og tar farvel med også!

Jeg har lyst til å gi den en utfordring. Fordi jeg selv fikk den helt reelt engang, og det ble en bestselger i 2012!

Tar du utfordringen? Hvis du har lyst til litt å starte på en bok, men ikke vet helt hvordan? Da anbefaler jeg deg denne «uferdige» boken skrevet av Siri F Abrahamsen. Historien om deg! Ta en titt her

Hva ville TITTELEN være på boken om ditt liv?

Coverklemmer Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *