Hvem gir du det «lille» ekstra i hverdagen?

Hver eneste dag gir vi av oss selv til andre, til oppgaver, og til aktiviteter i hverdagen.

Men hvem gir du det lille ekstra til?

Hvem smiler du til når du egentlig er fokusert på noe annet? Hvem stopper du opp og gir den gode klemmen til i løpet av dagen? Hvem tar du deg tid til å ringe eller sende en melding til?

Hvem gir du en litt større dæsj tålmodighet i hverdagen din? Det lille ekstra som betyr så mye for den som får det!

Når jeg opplever å få dette lille ekstra, så er det ofte akkurat når jeg trenger det som mest! Det kan være en av gutta mine, som bare ser at jeg trenger en klem, egentlig før jeg har kjent etter selv. Da er det så godt å høre «Mamma vil du ha en klem av meg?»

Det lille gode ekstra!

En venninne som tar seg tid til å ønske meg en fin dag!

Eller denne lappen som jeg fant i boka mi, som mannen min skrev for en stund siden. Tok ikke lang tid å skrive, krevde veldig lite. Men for meg betyr denne lille lappen all verden!

Det å finne den igjen nå, gav meg på nytt det lille ekstra, i en innholdsrik hverdag!

20161009_005443

På jobben kan det være at noen kommer med en kaffekopp til deg, sender deg et smil gjennom døra, har fikset printeren som ofte er klikk. Små ting som betyr uendelig mye, spesielt på ekstra krevende dager!

Hvem skal du gi det lille ekstra til i dag?

Den ekstra gode klemmen Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

1 kommentar

  1. Heidi Skogrand

    De som tørr å være seg selv for min oppmerksomhet idag… de som står opp for seg selv og andre tross motstand og motgang. Det ekte fortjener en klem…. de får ofte ikke det ..av frykt for hva andre mener.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *