Å våkne opp fra en forelskelse

Kan være brutalt… og for mange minner det mer om et mareritt.

Hvordan kan han eller henne du følte deg så knyttet til, nå oppleves sånn? Hva har skjedd, det var jo dere to, dere var ett om alt!

Så like, og ulikhetene var på ingen måte en hindring. Mer en berikelse. Dere lærte så mye om hverandre og den andres ulikhet. Dere kunne prate i timevis…

Nå er du usikker på om det er deg det er noe galt med? Er det du som overreagere? Eller er det den andre som plutselig har endret seg fra å være oppmerksom, morsom og tilstede.

Nå blir alt bare galt, dere sklir fra hverandre og problemene fyller seg opp mellom dere! Uansett hvor mye du prøver å ta tak i det, kommer du ikke videre.

Hvordan kan noe så deilig, bli så vondt?

Forelske, alt er i lyst

Du har akkurat våknet opp fra rusen det er å være forelsket. Forelskelsen tryllestav og slør av forhekselse er borte, der foran deg står virkeligheten slik du ser den! Partneren du har satset alt på, du har kanskje flytte, byttet jobb, latt han eller henne komme tett på ungene dine, mikset familie og venner med… dette! Dette menneske du ikke liker engang!

Du føler deg lurt, men sorry du er ikke det!

Jo av biologien, naturen og det større bildet du er en del av, men ikke av Frank eller Turid…

Du har bare vært forelska, du fikk et skikkelig «kjemisk» dytt, nå må ta ta fatt selv og få det til å svinge likevel. Du er garantert ikke alene. Han eller henne som du har foran deg må også leite etter gull i all gråsteinen du kanskje representerer nå!

Et parforhold er et VI prosjekt!

Når du kommer deg etter denne rystelsen, må vi hjelpe neste generasjon med å ikke satse alt men de er forelska, men spare litt av de viktige valgene til rusen har gitt deg og dere ser hverandre tydeligere!

Nyt når det skal nytes, ta valg når tiden er inne…

Lyst til å komme på kurs og ta vare på det fine du har eller hadde? Se her

Lag deg fine dager hilsen Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Podcasten Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *