Dine verste dager, dagene du lærer mest om deg selv!

Dagene hvor du er på ditt mest ukomfortable. Dagene som skjærer i hjerte ditt, de dagene som er uutholdelige. Dagene du aldri glemmer er kanskje også de mest lærerike dagene i ditt liv!

Hvis du ser tilbake på livet ditt. Hvilke historier er de tyngste og de mest utfordrende? Hva lærte de deg? Kan du finne noe du er takknemlig for i denne historien? Noe positivt du i dag ikke ville vært foruten?

Aksept det første skrittet!

Er det slik at det kun er kort tid siden, kan det hende du fortsatt sliter med å akseptere at det har skjedd. Aksept er ofte det første skritt på veien til å forsone seg med det som har hendte. Når tiden har fått det hele litt på avstand. Først da, er i alle fall min erfaring, muligheten for å plukke noe eller så noe som kan vokse ut av «dritten».

Å lete etter «noe» i det tilsynelatende meningsløse

Har du fulgt meg en stund vet du at jeg virkelig har sådd en blomstereng i mine verste opplevelser.  Det er blitt min misjon å finne et perspektiv av glede eller kunnskap jeg kan bruke i all dritten! Opplevelsen av at noe er totalt meningsløst tar pusten og livsglede ut av meg. Så derfor velger jeg å være en jeger etter mening i det som oppleves meningsløst.

Ny tilgang på takknemlighet og glede!

Når ny glede kan finne grobunn i gammel dritt!

Det er ikke sikkert det fungere for deg, men det er verdt å prøve. Jeg fant så ekstremt mye takknemlighet  i dette mentale arbeidet!

Finn frem en av dine verste dager. Let etter kunnskap, perspektiver eller bittesmå gode ting som har kommet ut av den.

De dagene du er på ditt mest ukomfortable er de dagen du lærer mest om deg selv!

Enig eller ikke? Vi mennesker finner det vi leter etter!

Den som leter finner klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Podcasten Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *