Det andre mener!

Når noen ikke liker det du er, gjør, sier, står for eller jobber med kan det være fort gjort å nøle. Bli usikker. Bli redd for å ikke være likt eller forstått riktig. Har du kjent på følelsen? At noen sier eller uttrykker med hele seg at det du driver med er tull?

Med tanke på hvor mye jeg sprer mine tanker, meninger og produkter så skal det jo bare mangle egentlig at en møter motstand, kommentarer og prat.

På mange måter tror jeg det er sunt, men det som ikke er særlig vekstfremmende er de som slenger dritt og tror det er gjødsel. Noen ganger er dritt bare ment som dritt.

Men det går likevel an å vokse på det!

Bli sterkere og enda tryggere. Men noen ganger treffer det likevel. De fleste av oss vil jo bli likt. Likt av alle, som er umulig.  De fleste liker jo ikke selv engang. Så å tro at det er mulig, er rett og slett bare ødeleggende. Skal alle like deg og det du gjør. Da kan du ikke gjøre noe.

Folk vil alltid tolke deg og mene noe om deg. Positivt og negativt.

De som virkelig er verdt å høre på er de som stiller spørsmål, de som søker dine tanker og perspektiver, på hvorfor du er eller gjør det du gjør. De som har bestemt seg for at du er det ene eller det andre, ja de må vi rett og slett ikke bruke energi på.

De har bestemt seg!

Så da må jo du og jeg også bestemme oss for hvordan vi skal forholde oss til dette!

Jeg minner meg selv i dag på min fantastiske tante Hjørdis sitt mantra, kan hende at du også trenger dette i dag!!

Så nydelig mantra! Bruk det!

Ta det inn, nyt det og bruk det i tunge tider.

Vi må lytte til de som vil oss vel, de vil aldri kalle deg ved stygge navn, si at det du driver med er tull, eller lete etter noe å ta deg i.

De fleste av oss har mange av disse, og det er i slike stunder vi må huske hva de hadde sagt. Så ikke la andres dårlig kommentarer få feste i deg, i dine tanker eller følelser.

Gi ikke opp, gi alt!

Klemmer i kø fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Podcasten Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *