Hvordan ville den perfekte morgenen sett ut for deg?

Hvordan ville den perfekte morgenen sett ut for deg? Og er det mulig å ha slike morgener hver eneste dag? Det kan jo sannelig være at du har det sånn, som du drømmer om? Eller nesten i alle fall. Da har vi noe til felles. Jeg har laget de beste morgenene jeg kan ønske meg.

Men det har ikke alltid vært sånn. Derfor og akkurat derfor ønsker jeg å dele dette med deg. For å oppmuntre deg til å ta grep og unne deg din beste start på dagen.

En mann som trykker på de rette knappene.

Våkne til duften av kaffe….

Duften av kaffe! Det er den beste måten du kan vekke meg på. Det gir meg det beste grunnlaget for å starte dagen etter min mening. Det gir en følelse av ferie og helg midt i tykkeste uka. Tidligere i livet mitt fikk jeg kaffe på senga når jeg hadde bursdag eller morsdag. Nå våkner jeg til det hver eneste dag og elsker det! Litt luksus fra mandag til fredag. Jeg har heldigvis en mann som setter pris på å gjøre meg glad. Så hjelper vi hverandre, til å starte hver dag på en god måte! Sammen og hver for oss. Ofte gjør jeg kaffen klar på kvelden, slik at han bare kan trykke på knappen!

Hva får deg til å stå opp med glede?

Jeg vet ikke hva som får deg til å se frem til å stå opp, men noe bør det være og kanskje ekstra viktig nå som sola og barbente dager er en saga blott. Ikke la hele uka oppleves som en eneste lang blåmandag på morgenen.

Kanskje du kan stå opp litt før og lese i din favoritt bok under et pledd med en kopp te om så bare for 10 minutter. En liten yoga økt, meditasjon? En litt lenger dusj til din favoritt podcast. (Kan her på det varmeste anbefale Snakk om se her) ikke helt nøytral selvfølgelig!

Hva får deg til å male som en katt på morran?

Lag din beste start på dagen, og inspirere andre til å gjøre det samme. Det er ofte de små tinga som skal til for å utgjøre den store forskjellen. Alt starter med et valg, en kreativitet og en besluttsomhet for å gjennomføre det. Så sett ned noen få ord, OG sett i gang planleggingen.

Duften av kaffe klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Podcasten Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *