Ta ikke på deg olabuksa før du har lest dette!

Å ta på seg favoritt jeansen etter ferien KAN være ødeleggende. Jepp, tro du meg! Du har sikkert bare glemt det!

Jeg gledet meg til å ta den på. Det er noe med det, å hente den frem etter en sommer i kjoler, vide bukser og bikini. På mange måter vet jeg at sommeren har vært varm og fin når jeg ser frem til å ta på meg jeans.

Men noen ganger er det rett og slett hat å ta på seg nyvaska jeans, spesielt om de i utgangspunktet er litt tighte, du kjenner følelsen? Det er jeg overbevist om. Eller har du prøvd å ta på jeans når du har smurt deg. Å kjære vene… Du kunne like gjerne latt være å dusje.

Favoritt jeansen min! Skal fortsatt få være det!

Så hvordan kan det å ta på seg favoritt jeansen etter en fantastisk ferie være ødeleggende?

Jo fordi, hva hvis du rett og slett ikke får dem på deg? Eller joda du får dem på, men du kan ikke overleve i dem.

Dessuten var ikke buksa nyvaska, en flekk dukket opp i alt strevet med å få dem på OG jeg hadde aldeles ikke smurt meg. Jeg hadde rett og slett lagt på meg litt!

Dette er ikke den ødeleggende delen av denne historien, men det som kan være ødeleggende er hva du eller jeg så tenker? Hva er de første tankene og hvilke følelser gir disse tankene? Hva hadde du tenkt, om det var deg? Hadde det vært hyggelige, omtenksomme, rause tanker? Eller hadde Jeans feen fra helv…dukket opp og gjort om selvfølelsen din til små klinkekuler, som siden ble sluppet på gulvet og vips trillet ute av synet. Kom jeans feen i tillegg med «strengestemmen» og pekefinger, kostholdsplan og treningsplaner?

Hutte meg tu, det er ØDELEGGENDE!

Jeg skal ikke si hva som er rett og galt, lurt eller smart. Sunt eller usunt. Men jeg kan si en ting, det er fuck it! Jeg og du er akkurat gode nok som vi er med eller uten jeans, og noen kilo for mye! Heldigvis. Jeg holdt nemlig på å glemme det!

Prøver den igjen i september klemmer Bianca Simonsen.

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS | Snakk Om 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *