Akkurat nå!

Noen ganger oppleves livet som om alt er stille, selv om det er mye lyd og liv. Minuttene hvor jeg stopper opp og tenker «Akkurat nå, er alt bare bra»

Akkurat nå er ungene mine friske, vennene mine har det godt, Norge er fritt, vi har mat og tak over hodet. Jeg er frisk, Espen er frisk, mamma og pappa lever. Det er vår, jeg har energi og livet er vanvittig godt å leve og være i akkurat NÅ.

Foto: Hilde Brevig

Det er noe skjørt med akkurat nå, øyeblikket jeg fanget. I dag stoppet jeg bilen på en busslomme og kjente på livet og alt jeg er takknemlig for.

Men jeg vet at dette øyeblikket ikke vil vare.

At akkurat nå en annen plass, så skjer det forferdelige, triste, vonde, og vanskelige ting. Akkurat nå får noen en lei beskjed. Noen dør, andre mister håp og glede. Noen sulter, andre fryser akkurat nå. Noen er i sjokk, andre gråter stille. Jeg vet det for jeg møter mange av dem hver eneste dag i jobben min.

Derfor…

Har jeg et stort ansvar i dette øyeblikket! Et ansvar for å nyte mens jeg kan. Verdsette akkurat nå. Stopp opp, kjenne takknemligheten, og gi den plass. Uten å tenke, og la gleden overskygges av at om litt, om en stund, en måned eller et år så vil dette øyeblikket kun være et lite minne. Et minneverdig øyeblikk om en vakker skjør følelse av hverdagsmagi på en busslomme etter å ha kjørt den ene sønnen min på trening. Jeg vet at jeg vil kunne trøste meg med at det var en gang…

Akkurat nå Klemmer Fra Bianca Simonsen

Følg meg gjerne her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

4 kommentarer

 1. Så utrolig god skrevet!
  Jeg ønsker deg en fin dag videre og sender med en stor varm takknemlighetsklem 🙂

  ~ Charlotte

  1. Så utrolig hyggelig melding å få Charlotte. Så utrolig kult firma navn du har! Hilsen Bianca

 2. Therese

  Fint venninna mi 😘

  1. Takk takk Therese. Synes det er veldig hyggelig at du leser bloggen min!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *