Å feire seg selv!

Vi er ofte raskt ute for å feire og heie på andre. Men unaturlig nok vil jeg si at vi er trege når det kommer til å feire oss selv! Hvorfor?

Feiring av seg selv, noe av det sunneste vi kan gjøre!

Nja Janteloven er en ting, en annen ting er kanskje at vi er redde hva andre skal synes om oss? Veloppdragne kvinner lager sjelden historie sier Marilyn Monroe. Hva slags historie du skaper er jo helt opp til deg! Uansett, er det jo viktig å feire dine oppturer og dine nedturer.

Det er så mye av det som bør feires som rett og slett glemmes!

De viktige små hverdagshendelsene som for eksempel når det er 1 år siden du sluttet å røyke. Når det er 5 år siden. Når du bestemte deg for å handle mindre, kaste mindre! Når du begynte å sortere søppel skikkelig. Når du sa NEI til å hjelpe noen, og med det sa JA til deg selv. Når du bestemte deg for å gi alt for å virkelig bli en bedre utgave av deg selv. Når du gav til kjæresten din, det du trengte selv. Når du ryddet i vennene dine. Når du endelig sa ifra. Når du smilte igjen for første gang etter noe veldig vanskelig. Når du unnet deg selv noe du virkelig ønsket deg. Når du bestemte deg for å slutte i jobben din og gå for drømmen. Når du… Det er så mye vi mennesker har å feire.

Hva med å sette av litt tid til å feire hver dag?

Hva med å stoppe opp. Ta en rask titt bakover, er det noe du er stolt av? Noe stort eller lite, du kan feire i dag? Feiring kan være så mangt. Alt fra å unne seg en kaffekopp og bare la minnene komme til deg. Eller kanskje til å invitere noen til å mimre sammen med deg! Kjøp deg noe du ønsker deg, eller unne deg et nytt strikketøy!

Jeg ble så inspirert av mitt eget innlegg. Og da passer det perfekt at dagen i morgen er min dag! Jeg har bursdag og jeg skal sannelig passe på å feire alle de flotte menneskene jeg har rundt meg også!

Hurra klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *