Hva har du i veska hverdagsheltinne?

Damevesker er et minnerikt univers av hverdagsliv.

Mellom tannpirkere, mynt, rusk, huskelapper, penner, leppepomader og andre underfundigheter har jeg nå fått en NY favoritt!

En parfyme stift!

Jeg er ofte på reise som foredragsholder. Mange av reisene er frem og tilbake samme dag med fly, eller med kun en overnatting. Jeg har kun med meg håndbagasje på disse turene og kan da bare ha med meg begrenset mengde flytende væske! Jeg har prøvd en beholder jeg kunne fylle med min egen parfyme, men den lakk utover tingene mine, og det var IKKE stas!

Derfor, møt min nye favoritt kjøpt på apoteket!

Min favoritt heter Macadam Paz 5 gr stick og kostet 249 kroner!

Sabé Masson parfymestifter – årets duft!

Dette er en Fransk serie med parfyme i stiftform som er laget i mange ulike dufter. Parfymestiftene er helt uten alkohol og parabener. Noe som er et must for en bevisst forbruker! Den er super å ha i veska nettopp for å ta en oppfrisker i løpet av dagen. Motebladet Stella har også kåret Sabé Masson med god grunn til «Årets duft».

  • Den er ikke teste på dyr
  • Holdbar i 12 mnd etter åpning
  • Resirkulerbar/Pappemballasje
  • basert på naturlige ingredienser

Så neste gang du er på apoteket ta deg tid til å lukte om du finner akkurat din duft!

Fin gave til en venninne som også trenger en ny skatt i veska si!

Velduftende klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *