Hva slags forhold har du egentlig til deg selv?

Et forhold til seg selv!

Du har det om du vil eller ei…

Jeg benyttet sjansen til å tenke en hel del over dette på en løpetur jeg hadde! Jeg løper ganske mye om dagen for å lage mer energi i livet mitt! Trening gjør det for meg! Lader batteriene.

Men hva slags forhold har jeg til meg selv? Er jeg min egen bestevenn? Og hva betyr det egentlig?

Hvem er jeg i møte med meg selv?

For meg skal en bestevenn blant annet ha disse egenskapene: Lojal, morsom, tåle hele meg, stille opp, trøste meg, utfordre meg, være god å prate med, ærlig, en jeg har lyst å tilbringe tid med osv. Lista er lang når jeg først begynner. Du har kanskje helt andre ting på din liste? Men jeg har lyst å løfte frem noen av de tingene mine beste venner må ha og se de i lys av hvordan jeg ER dette mot meg selv! Heng med!

  • Lojal, det betyr at jeg velger å ta vare på meg selv først! Står opp for meg selv.
  • Morsom, at jeg unner meg selv gode ting og sørger for at livet mitt er godt å leve. Det avler latter og gode stunder.
  • Tåle hele meg, er jeg raus mot meg selv OGSÅ når jeg mislykkes? Er jeg like glad i meg selv da?
  • Stiller opp, investerer jeg i meg selv? Når jeg har det utfordrende? Er jeg der som en støtte når jeg selv trenger det? og sette av tid?
  • Trøste meg, er jeg god med meg selv når jeg har det vanskelig? Eller plager jeg meg selv for at jeg har det sånn? hva sier jeg til meg selv når jeg trenger omsorg som mest?

Lista er lang

Det var en veldig spennende oppgave å se hva slags forhold jeg har til meg selv i lyset av bestevenn relasjonen. Jeg ser at jeg er veldig god på mye. At jeg er min egen bestevenn, men at jeg med fordel kan ha litt mer raushet når jeg ikke får til ting. Det hjelper ikke å dizze seg selv og riste på hodet gitt. Det gir ikke nytt pågangsmot og håp!

Nå skal jeg heie mer på meg selv når jeg sliter…

Fikk litt å tenke på klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *