Vi flytter!

Til Farris Bad – kjærestehotellet over alle! Velkommen skal du også være. De av dere som har fulgt oss en stund vet at vi de siste 8 årene har holdt mange av våre kommunikasjonskurs for par på Holmsbu. Flere hundre par har vi tatt imot der. Men nå har vi gjort et skifte og fra nå av er det Farris Bad som blir vår nye lokasjon. Nå har vi vært å testet det, slik at vi kan stå 100 prosent inne for det produktet du som kunde kjøper!

Så bli med en liten tur på vårt opphold her!

Det er lett å føle seg velkommen her!

Vi kom på formiddagen og tok oss en titt rundt!

Vi har vært på befaring før med en representant fra hotellet, men dette var vår første tur alene. Vi liker så godt alle de små plassene det er mulig å gjemme seg vekk for en kaffe, prat eller en hvil!

Delikate små private oaser!

Siden vi ikke hadde spist lunsj, koste vi oss med deres lunsjbuffet som var fylt opp med deiligheter, kjente og ukjente smaker! La deg friste!

Det var variert, spennende og fargerikt!

Utsikten fra restauranten er fantastisk, og Larvik viste seg fra sin beste side! Farris Bad solte seg i sjøen i dag! Jeg var litt spent på om Espen ville like seg i Spa avdelingen!

For de av dere som kjenner han, så er han soldat og liker natur mer enn spa og by! Men han var dagens helt og tilbragte 4 timer i spa avdelingen hvor vi testet nesten ALT!

Jeg møtte på en jeg kjente også, Maisy Smith som fortalte oss akkurat hvordan vi burde ta for oss i Spa avdelingen!

Det er så deilig å møte serviceminded folk som gir tipp topp råd! Du burde ta en titt på det spennende hun holder på med her, i tillegg til å jobbe på Farris Bad holder hun også kurs her! Maisy sendte oss avsted på en reise vi sammen som par aldri har opplevd før!

Power Par ikledd riktig spa antrekk!

Vi koste oss med ulike behandlinger.

Vi testet blandt annet noe som heter Rhassoul deluxe som du kan lese om her 

Farris bad har mye å by på! Det var så spennende og annerledes!

Så mange lukter, smaker og inntrykk på en dag!
Espen storkoste seg!

Det var veldig deilig at det også var mobilfri sone i selve spaet og vi hadde mange timer helt avlogget til bare oss to! Det var lenge siden sist, selv for oss.

Vi storkoste oss!

Som vi gleder oss til å ta imot par som vil investere i parforholdet sitt her!

Ta med deg partneren din på en uforglemmelig helg på Farris Bad og et kurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen. Dette blir påfyll for både hode, kropp og sjel. Ta en titt på førstekommende kurs HER.

Gresset er grønnest der du vanner det klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *