Tryll med mat, få frem smil og matlyst i påsken!

Å ha overskudd til glede og morsomheter!

Jeg liker meg selv ekstra godt når jeg har overskudd til å være skikkelig kreativ! Ekstra kreativ betyr at det er enkelt og effektfullt. Best er det når jeg har det jeg skal bruke allerede i huset, det er liksom full pott for meg. Påske er en tid hvor vi handler inn mye ekstra stæsj! Pynt, kuler, plastegg og krimskrams. Vi handler inn mye deilig mat i påsken! Og av den kan det lages morsomme deiligheter:

Jeg prøver å begrense alt unødvendig forbruk der jeg kan! Derfor blir jeg glad og stolt når jeg får det til!

Det har jeg gjort NÅ! Jeg har laget midlertidig spiselig «påskepynt» til gutta i huset! Jeg hadde en tante som var kokk og helt fantastisk til å lage mat som både var morsom, smaksrik og sunn! Dette er helt i hennes gate og til ære for henne!

Fantastisk morsomt, ikke sant?

Regner med at du også ble inspirert til å lage dette til kona, barnebarna, ungene, gubben i påsken uansett hvor du er! Ta det du har og lag din egen vri på det hele. Eller søk på nettet, det er kryr av gode ideer. Jeg så dette i forbifarta en gang i vinter, da jeg lette etter noe annet. Har du noen morsomme påsketips? Del de gjerne med meg!

PåskehareKlemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg her:

Hverdagsheltinne på facebook | Instagram | Gjør en forskjell AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *