Ingen løper som deg, derfor bør du gjøre dette!

Ta deg en tur innom løplabbet i Drammen.

Etter tips fra en smart og løpsom venninne tok jeg turen innom denne butikken i Drammen for å kjøpe meg nye løpesko. Jeg er en ivrig mølleløper og har forstått viktigheten av å kjøpe skikkelige sko. Selvom DET har tatt tid. Det er ikke her jeg sparer på kronene i dag, og i det siste så har jeg forstått at løpesko er fag!

Så Løpesko er ikke løpesko

Derfor valgte jeg å ta turen til Löplabbet for innkjøp av nye sko. Det var fantastisk service der, OG det var morsomt!

Sist gang jeg skulle ha løpesko havnet jeg på salg i en sportsbutikk, hvor jeg gikk etter størrelse, farge, og pris. Ehh… Men etter hundrevis av timer på mølla skjønner jeg at sko er alfa og omega! Så derfor valgte jeg å investere tid og penger i det å velge rett butikk og riktige sko!

Alle blir filmet mens de løper for å finne sko som passer best til akkurat deg!

Først måtte jeg løpe på deres testmølle mens jeg ble filmet, passet selvfølgelig på å løpe vakkert, hehe neida. Deretter analyserte hun som hjalp meg videoen, og stilte meg noen spørsmål.

Så kom hun med tre mulige alternativer som passet min løpestil, fot, bruk og prisklasse.

Den skoen som var best på foten var helt klart Saucony iso. Aldri hørt om merket, men nydelig på foten var den!

Jeg ruslet ut av butikken etter 20 minutter, strålende fornøyd med disse nye fargerike løpeskoene og en god opplevelse av skikkelig service!

Saucony, mine nye milslukere

Så sendte jeg en «takk tanke» til min mølleløpevenninne Nina. Så dette må jo bare flere få gleden av!

Værsågod, på tide med nye sko? Ta turen til Drammen og LöplabbetLa de som har kunnskap, og evnen til god servise hjelpe deg med et bedre valg! Trykk på linken så kommer du til deres facebook side Löplabbet

Skikkelige sko på beina klemmer fra Bianca Simonsen

Følg meg på Hverdagsheltinne på facebook og Instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *