Den rosa kjolen! Hva takknemlighet kan føre til

Steam be inspiered

(foto:Hilde Brevig)

For mange år siden fant jeg en kjole i en butikk på Borgheim i nærheten av der jeg bor. Når jeg tok kjolen på satt den som et skudd, stoffet var stretch og jeg følte meg skikkelig fin. Det er ikke så ofte jeg tar på meg en kjole hvor alt føles knall!

Den rosa kjolen MÅTTE jeg ha!

Jeg brukte den ofte når jeg holdt foredrag, fordi jeg følte meg så frisk og energisk i den. Det går ikke ann å stå på scenen å snakke om energi, arbeidsglede, mot, pårørendeperspektiv, sorg, død og selvfølelse i musegrått og nakkeknute. Det passet i hvert fall ikke for meg!

Så kom dagen da kjolen rett og slett var brukt opp!

Jeg kjente at jeg var villig til å strekke meg langt for å få en helt lik. Så jeg kikket på lappen i kjolen. Der stod det Steeam Be Inspired. «Jaha» tenkte jeg og bestemte meg for å Google navnet. Samtidig som jeg var irritert på meg selv at jeg ikke bare hadde kjøpt to, når jeg først fant noe som satt skikkelig! Du har sikkert kjent følelsen?

Det Google fant fikk meg til å smile, en fantastisk liten familiebedrift i Fredrikstad.

Steeamteam

Bedriften drives av Tove Johannessen som er designer. Mannen Jan Johannessen som er daglig leder og selger. Datteren deres Sandra N Johansen som er markeds og innkjøpsassistent. Hvor vakkert er ikke det?

Jeg tar mot til meg, skriver en hyggelig mail til Jan. Jeg forteller hvor fornøyd jeg er med kjolen, og hvorfor. Så forteller jeg at jeg har brukt den opp, og så lidderlig ønsker å kjøpe en til. Jeg skriver også at jeg synes det er skikkelig stas at de er et norskt firma.

Jan svarer meg raskt ved å ringe, takker for mailen og sier at han har satt i gang å undersøke om kanskje en av butikkene i Norge som selger Steeam, kan ha en liggende. Jeg bli helt satt ut! For en service. For en mann. Vi prater en stund og det ender med at jeg blir invitert til Fredrikstad.

Jeg husker fortsatt den dagen jeg reiser fra Tove, Jan og Sandra. Jeg hadde bilen full av kjoler, bukser, topper, jakker, alt hva en kvinne kan drømme om. Jeg husker jeg skalv og gjentatte ganger på vei hjem måtte stoppe bilen for å se om det var sant!

De ville sponse meg med sine kolleksjoner, ukjente meg! Er det mulig? Jeg tror det nesten ikke enda, så mange år etter! Om det går ann å være misunnelig på seg selv, så er jeg det!

Jeg er stolt og utrolig takknemlig ikke bare for de fantastiske kolleksjonene denne familien lager, som jeg får pynte meg med, men for de menneskene de er. Så vennlige, gode og snille mennesker.

Dere kommer til å se meg ofte i Steeam kolleksjon fremover også, her på bloggen, på bilder, scenen, i blader og på skjermen.

Da vil det stå at innlegget er sponset, derfor ville jeg at dere skulle kjenne historien, og de fantastisk fine folka bak klesmerket Steeam Be Inspired før dere «bare» så de fine plaggene.

klyp meg i armen klemmer fra Bianca

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *