Nå skjer det!

Det er akkurat nå her på Nøtterøy kornet er på sitt aller, aller kraftigste. Mange hundre ivrige hender har høstet de saftigste jordbær. Purra og løken strutter så du kan kjenne tårene presse på bare ved synet.

De som har sådd kan nå høste.

Jeg har også sådd for lenge siden, et lite frø som ble til en drøm, som i dag ble til mitt første blogg innlegg.

Men, har du også opplevd å ha en drøm som plutselig ikke er en drøm lenger?

Drømmen er ikke langt der oppe eller langt der fremme. Den er her, akkurat nå og det er bare å gripe den. Hoppe i det. Likevel så nøler du? Eller jeg.

I dette tilfelle er det jeg som nøler nå. Drømmen er her, rett foran meg. Jeg tror selve nølingen dreier seg om den siste «syretesten». For meg er denne testen ofte spørsmål jeg stiller meg selv bevisst eller ubevisst. De må besvares før drømmen kan bli virkelig.

Spørsmål som våger jeg? Vil jeg, virkelig? Kan jeg? Vil jeg fikse det? Er dette DET jeg drømte om? Er målet og visjonen for bloggen tydelig nok? Har den liv? Vil dere like den? Er det plass til meg? Er jeg motivert nok?

20160802_123636

Svaret mitt er og blir et ruvende JA! Jeg er klar, jeg er her. Det blir blogg. Fra i dag. Fra akkurat nå.

En blogg blir ikke bare til.. Jeg har mange å takke, først å fremst mannen min Espen som hele tiden har heiet, dyttet, oppmuntret og lagt tilrette for at jeg skal putte energi og tid ned i dette. Han tror så inderlig på meg og denne bloggen, det er lidderlig sexy i mine øyne. ♥

Plattformen jeg skal få muligheten til å boltre meg på er hos ingen ringere enn United Influencers. Med Thomas Moen i spissen, har jeg fått alt jeg kan drømme om. Ja han er en fantastisk støttespiller, med massiv kunnskap, karisma og en inspirerende måte å lære bort på. Uten han, ingen blogg.

Influencers

Det har sannelig vært en lang og hard prosess for meg dette. Jeg har ønsket det lenge, samtidig som jeg har vært usikker. Kviet meg, drøyd det hele ut, hatt unnskyldninger, samtidig som jeg har drømt og drømt og drømt.

Drømt om å gjøre en forskjell i kvinners hverdag. Drømt om å representere noe jeg selv savner i blogg verdenen. Et kvinnelig frikvarter. Noe annerledes, en blogg som viser levd liv. Ekte, ikke perf(ekte) kvinner.

En blogg for kvinner mellom 35 og 55 som har til hensikt å gjøre vår kvinnelige verden, bedre, enklere, morsommere, klokere, og vakrere. Jeg ønsker å by på inspirasjon til mer egenomsorg, mer egenkjærlighet.  Hele fundamentet til denne bloggen bygger på mantra jeg laget for snart 10 år siden.

Mitt mantra

Da jeg gikk fra å ikke bare overleve, etter at mannen jeg elsket tok sitt eget liv. Men til å leve igjen, på en god måte for meg selv og alle de rundt meg som betyr alt for meg. Og som jeg betyr masse for.

Jeg ønsker å inspirere deg til å ta flere smarte livsstilsvalg, gi deg tips til mer handlekraft. Gi deg lesestoff, øvelser og refleksjoner som vil gi mer takknemlighet i eget liv, samt masse mindfulle tips.

Kanskje du vil prøve noen av mine freshe hverdagsvalg? Eller nyte lesestoff som skaper energi og et fortjent frikvarter i eget liv. Jeg ønsker å bety noe for dere.

Jeg har ingen sannheter selv etter 41 år, bare masse perspektiver, inspirasjon og ideer som har blomstret etter møte med mange tusen kvinner disse siste årene som kurs og foredragsholder. Jeg gleder meg massivt til en hverdag som blogger og til å få dele dette med dere.

20160802_123738

Dette vil jeg ikke få til alene. Nå er det endelig DEG, MEG og OSS.

Lag deg en fantastisk kveld!

Bianca

PS i morgen får du vite hvorfor jeg har valgt å kalle bloggen Hverdagsheltinne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *